Wilt u WhatsApp op uw iPad gebruiken?

Wilt u WhatsApp op uw iPad gebruiken?

In de Appstore op uw iPhone en op uw Mac is het heel makkelijk om de WhatsApp-app te installeren. Op de iPad is dit nog niet mogelijk, maar hiervoor is een handig trucje waardoor u toch WhatsApp op uw refurbished iPad kunt gebruiken!

Stap 1: Verbind de iPhone en de iPad met WiFi.
Stap 2: Open in de browser op uw iPad de pagina https://web.whatsapp.com.

Stap 3: Open op uw iPhone WhatsApp.
Stap 4: Klik op instellingen onder in het scherm.
Stap 5: Klik op ‘WhatsApp Web/Desktop’ en scan de QR code.
Stap 6: De browser opent nu de webversie WhatsApp!
Stap 7: Door boven in het scherm op het ‘deel’ icoontje te klikken (Vierkantje met een omhoog wijzende pijl) kunt u een snelkoppeling maken op het beginscherm. Zo hebt u WhatsApp altijd bij de hand.

WhatsApp is op uw iPad niet zo uitgebreid als op uw iPhone, maar alle basistaken zoals het versturen en ontvangen van berichten gaat net zo soepel als op je refurbished iPhone. Een nadeel is dat u geen melding krijgt wanneer u een bericht ontvangt. Dit zult u zelf moeten checken op de iPad, of door te wachten totdat uw iPhone trilt in uw broekzak. 😉

Niet alleen WhatsApp is niet te downloaden op de Appstore op de iPad, Instagram heeft ook nog steeds geen applicatie uitgebracht voor de populaire tablet van Apple. Waarom de ontwikkelaar van WhatsApp en Instagram (Facebook) hiervoor nog geen goede app heeft ontwikkeld, is een raadsel.

iUsed.be - Blog | Altijd het laatste Refurbished Apple nieuws info@iused.be www.blog.iused.be
Kasteleinsstraat 13/2 9150 Kruibeke, Belgium
iUsed.nl | Tweedehands (refurbished) Macs Refurbished - Apple iMacs, MacBooks, iPads https://www.iused.nl/themes/iused_3/img/iused-logo.svg +32 078 485 106 $$ Openingstijden:
4 sterren - gebaseerd op 455 TrustPilot beoordelingen
Kasteleinsstraat 13/2 9150 Kruibeke, Belgium
customer service +32078485106
4.6 sterren - gebaseerd op 2775 TrustPilot beoordelingen