Standaard 24 maanden garantie bij iUsed.be

Standaard 24 maanden garantie bij iUsed.be

Goed nieuws; iUsed Store heeft de standaard garantietermijn uitgebreid van 12 maanden naar 24 maanden!

Als je net zoveel vertrouwen in onze producten hebt als wij, dan is er ook de mogelijkheid om te kiezen voor 12 maanden ‘Basic’ garantie, in ruil voor korting op uw aankoop.

Onder de iUsed garantiepakketten vallen de reparatiekosten voor defecten die buiten jou schuld om zijn ontstaan aan een bij ons aangeschaft tweedehands product.

Onderstaand een overzicht van onze garantiepakketten:

Basic Premium
Termijn 12 maanden 24 maanden
Kosten Direct korting op uw aankoop Inclusief bij uw aankoop
Dekking U heeft garantie op de hardware van het gekochte product met uitzondering van de glasplaat.

Indien er binnen 12 maanden na de levering van het product zich een probleem voordoet met de hardware, neem dan contact op met onze klantenservice.

Wij repareren het product of, indien nodig, ruilen het om voor een vergelijkbaar product..

U heeft garantie op de hardware van het gekochte product met uitzondering van de accu en glasplaat.

Indien er binnen 24 maanden na de levering van het product zich een probleem voordoet met de hardware, neem dan contact op met onze klantenservice.

Wij repareren het product of, indien nodig, ruilen het om voor een vergelijkbaar product.

Software Indien gewenst of noodzakelijk voeren wij kosteloos een herinstallatie uit van het MacOS. Indien gewenst of noodzakelijk voeren wij kosteloos een herinstallatie uit van het MacOS.
Niet inbegrepen Verzendkosten voor reparaties, door u gemaakte verpakkingskosten, software installatiekosten, data herstelkosten, dataverlies, waterschade, valschade en iedere andere vorm van zelf aangerichte schade. Verzendkosten voor reparaties, door u gemaakte verpakkingskosten, software installatiekosten, data herstelkosten, dataverlies, waterschade, valschade en iedere andere vorm van zelf aangerichte schade.

Op onderdelen en accessoires waar de gebruikswijze invloed heeft op het slijtageproces, geven wij een beperkte garantie van 12 maanden. Hieronder vallen de batterij, het toetsenbord, de muis en de oplader.

Maak indien mogelijk een back-up van uw bestanden, voordat u de defecte hardware naar ons opstuurt. Er bestaat namelijk altijd een geringe kans dat er tijdens de verzending iets stuk gaat of kwijtraakt. Ons advies: maak minimaal eenmaal per week een persoonlijke back-up op een externe harddisk en/of usb-stick.

Klik hier voor ons actuele aanbod refurbished Apple producten.

Deel dit bericht
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on TumblrPin on PinterestEmail this to someone
iUsed.be - Blog | Altijd het laatste Refurbished Apple nieuws info@iused.be www.blog.iused.be
Kasteleinsstraat 13/2 9150 Kruibeke, Belgium
iUsed.nl | Tweedehands (refurbished) Macs Refurbished - Apple iMacs, MacBooks, iPads https://www.iused.nl/themes/iused_3/img/iused-logo.svg +32 078 485 106 $$ Openingstijden:
4 sterren - gebaseerd op 455 TrustPilot beoordelingen
Kasteleinsstraat 13/2 9150 Kruibeke, Belgium
customer service +32078485106
4.6 sterren - gebaseerd op 2775 TrustPilot beoordelingen