Eenvoudig de opslag van uw MacBook Air verhogen

Eenvoudig de opslag van uw MacBook Air verhogen

In tegenstelling tot de MacBook Pro is het bij een MacBook Air niet mogelijk om achteraf de SSD te vervangen voor een grotere. Bij aankoop is het dus verstandig om te kiezen voor een grotere opslagcapaciteit. Echter, bij een refurbished MacBook Air heeft u deze keuze vaak niet. Gelukkig is er een eenvoudige truc om de interne opslag alsnog te vergroten, namelijk door middel van een SD-kaartje.

iUsed Store kan de refurbished MacBook Air 13-inch leveren met de JetDrive 128GB. Doordat deze SD-kaart precies in de opening van de MacBook past, is alles netjes weggewerkt en hoeft u ook geen USB-poort op te offeren. De JetDrive SD-kaart is tevens verkrijgbaar met 256GB opslag. De MacBook Air 11-inch is echter niet voorzien van een SD-kaartlezer. Bij dit model is het op te lossen door een USB-naar-SD-kaartlezer aan te sluiten.

Mocht u alsnog opslagcapaciteit te kort komen, dan kunt u kijken naar externe harde schijven. De oude versies waren altijd erg groot, lomp en gebruikten vaak twee USB-aansluitingen: een voor dataoverdracht en de andere om te voorzien van power. Gelukkig is ook deze opslagmedia sinds enige tijd steeds kleiner en handzamer geworden, met slechts een enkele USB-aansluiting.

Natuurlijk geldt dit niet alleen voor de MacBook Air, ook de MacBook Pro kan gemakkelijk worden uitgebreid met deze artikelen. Op een MacBook Pro zit namelijk standaard een SD-kaartlezer.

Bij iUsed Store hebben wij een brede selectie aan MacBook Air en MacBook Pro beschikbaar staan. Alle refurbished Macs zijn direct uit voorraad leverbaar en worden gratis geleverd met 2 jaar garantie. Neem dus eens een kijkje in onze webshop.

iUsed.be - Blog | Altijd het laatste Refurbished Apple nieuws info@iused.be www.blog.iused.be
Kasteleinsstraat 13/2 9150 Kruibeke, Belgium
iUsed.nl | Tweedehands (refurbished) Macs Refurbished - Apple iMacs, MacBooks, iPads https://www.iused.nl/themes/iused_3/img/iused-logo.svg +32 078 485 106 $$ Openingstijden:
4 sterren - gebaseerd op 455 TrustPilot beoordelingen
Kasteleinsstraat 13/2 9150 Kruibeke, Belgium
customer service +32078485106
4.6 sterren - gebaseerd op 2775 TrustPilot beoordelingen