Schoollaptop voor veel ouders te duur

Schoollaptop voor veel ouders te duur

Middelbare scholen stappen steeds meer over op het gebruik van digitale leermiddelen. Op veel scholen worden de ouders dan ook verplicht een tablet of laptop aan te schaffen voor hun kinderen. Veel ouders hebben grote moeite om de laptop of tablet te betalen die de school van hun kinderen voorschrijft. Sommige ouders lukt het helemaal niet om die te betalen. Ook voelen ouders zich onder druk gezet bij de aanschaf van digitale leermiddelen die door de scholen worden voorgeschreven.

Een goede oplossing voor deze ouders is refurbished. Een refurbished apparaat van iUsed is uitgebreid getest en waar nodig voorzien van nieuwe onderdelen, waardoor deze technisch 100% in orde is en nog jaren betrouwbaar blijft. Bovendien krijgt u daar 24 maanden garantie bij. De prijs van een refurbished Mac is wel veel aantrekkelijker dan van een nieuw apparaat. Hierdoor koopt u bij iUsed.be een betrouwbare refurbished Mac voor de prijs van een ‘tweedehandsje’, maar met de kwaliteit en zekerheid van een nieuwe.

Zoekt u een laptop met een nog kleiner budget? Neem dan eens een kijkje op TweedehandsNotebook.nl voor laptops vanaf €199 euro.

iUsed.be - Blog | Altijd het laatste Refurbished Apple nieuws info@iused.be www.blog.iused.be
Kasteleinsstraat 13/2 9150 Kruibeke, Belgium
iUsed.nl | Tweedehands (refurbished) Macs Refurbished - Apple iMacs, MacBooks, iPads https://www.iused.nl/themes/iused_3/img/iused-logo.svg +32 078 485 106 $$ Openingstijden:
4 sterren - gebaseerd op 455 TrustPilot beoordelingen
Kasteleinsstraat 13/2 9150 Kruibeke, Belgium
customer service +32078485106
4.6 sterren - gebaseerd op 2775 TrustPilot beoordelingen