Beoordeel iUsed.nl Thuiswinkel Awards Publieksprijzen

Beoordeel iUsed.nl Thuiswinkel Awards Publieksprijzen

De Nationale Thuiswinkel Awards Publieksprijzen 2016

Stichting Nationale Thuiswinkel Awards organiseert dit jaar voor de 15e keer de Nationale Thuiswinkel Publieksprijzen Awards. Publieksprijzen worden uitgereikt aan webwinkels die het beste scoren in hun vakgebied of categorie.

Stem tijdens de Thuiswinkel Awards Publieksprijzen 2016 op iUsed.nl via onderstaande link:

https://awards.kiyoh.nl/enquete/iused_nl/ 

Met veel passie en plezier hebben we aan onze webshop iUsed.nl gewerkt en met goed resultaat. Bezoekers omschrijven de online winkel als helder en gebruiksvriendelijk en klanten zijn te spreken over het brede assortiment en hoge kwaliteit van levering.

Natuurlijk hopen we dat jij net zo enthousiast bent over het resultaat als wij en dat je dit wil laten weten middels je beoordeling! Bij Thuiswinkel Award kun je onze webshop beoordelen als de beste in de categorie ‘Computer Hard- & Software’.

Je geeft in de online enquête antwoord op vragen over onder meer de kwaliteit van de producten, de prijs van de producten, de overzichtelijkheid en diversiteit van ons productaanbod, de service en de gebruiksvriendelijkheid van onze webshop.

Help je mee?

Jouw oordeel en dat van vele duizenden andere consumenten bepaalt welke webwinkel een Thuiswinkel Award wint. We vragen je dan ook om ons te beoordelen! Dit kan van 29 januari tot en met 28 februari 2016 via de aanstaande banner. Het is een kort formulier en invullen kost slechts één minuut van je tijd. Vergeet niet om je deelname na afloop te bevestigen via de link die je in je inbox ontvangt.

Namens Used.nl danken wij je alvast voor je beoordeling. Terwijl de verkiezing in volle gang is, werken wij gewoon verder aan het optimaliseren van onze service en webshop. En wie weet zie je daar op een dag wel de titel ‘Thuiswinkel Award Publieksprijs 2016’ verschijnen…!

BeoordeelOnsNu_417x277

Bedankt namens het volledige team van iUsed.nl!

iUsed.be - Blog | Altijd het laatste Refurbished Apple nieuws info@iused.be www.blog.iused.be
Kasteleinsstraat 13/2 9150 Kruibeke, Belgium
iUsed.nl | Tweedehands (refurbished) Macs Refurbished - Apple iMacs, MacBooks, iPads https://www.iused.nl/themes/iused_3/img/iused-logo.svg +32 078 485 106 $$ Openingstijden:
4 sterren - gebaseerd op 455 TrustPilot beoordelingen
Kasteleinsstraat 13/2 9150 Kruibeke, Belgium
customer service +32078485106
4.6 sterren - gebaseerd op 2775 TrustPilot beoordelingen